Una de les creativitats utilitzades pel Madrid per anunciar el fitxatge
Una de les creativitats utilitzades pel Madrid per anunciar el fitxatge
Futbol

El Reial Madrid fa oficial el fitxatge de Jude Bellingham

L'equip blanc fitxa el prodigi anglès per 6 temporades a canvi de 100 milions fixos més 30 en variables

Redacció Esport3Actualitzat

El Borussia Dortmund va ser el primer d'anunciar el traspàs de Jude Bellingham al Reial Madrid i aquest dimecres ho ha fet oficial l'equip blanc. L'equip alemany percebrà 103 milions d'euros més 30 milions més en variables a canvi del migcampista internacional anglès. Dijous, la ciutat esportiva blanca viurà la presentació del britànic.

A punt de fer els 20 anys, Bellingham signa per 6 temporades amb el seu nou equip. D'aquesta manera, el Madrid fa el primer gran cop de l'estiu sobrepassant els 100 milions de traspàs i continua apuntalant un equip de futur que acabi de rellevar una generació daurada que ja s'està fent gran.

Bellingham va debutar amb 16 anys amb el primer equip del Birmingham i ja des d'aleshores va concitar l'interès dels principals equips europeus per la seva visió de joc. El va convèncer el Borussia Dortmund, que el va fitxar l'any 2020, amb 17 anys, a canvi d'uns 30 milions d'euros. En aquestes tres temporades, Bellingham ha jugat 92 partits amb els groc-i-negres, i ha marcat 12 gols. Aquesta temporada ha estat nomenat el millor jugador de la Bundesliga, però va viure la sensació frustrant de no poder ajudar el seu equip a guanyar el títol en una última jornada dramàtica per culpa d'una lesió de genoll.  

Un estiu mogut per Madrid  

El Madrid viurà un estiu força agitat pel que fa a sortides i arribades. De moment, ja s'ha confirmat la marxa de jugadors com Benzema, Asensio, Hazard i Mariano. Altres jugadors, fins i tot dels considerats titulars, també podrien marxar. Mentrestant, el club blanc valora fer una altra gran inversió per omplir el buit deixat per Benzema: després del terratrèmol de les últimes hores, el principal candidat torna a ser Kylian Mbappé. També sona un altre internacional anglès: Harry Kane.

Anar al contingut