Lliga de Campions

El Reial Madrid guanya el Dinamo de Zagreb amb un gol solitari de Di María en l'estrena a la Champions (0-1)

El Reial Madrid va arrencar una victòria de l'estadi Maksimir, l'infern blau, després de derrotar el Dinamo de Zagreb per 0-1. Els de Mourinho, que estrenaven l'equipació vermella, en van tenir prou amb un gol de Di María, al minut 53, després d'una jugada trenada. De fet, el Dinamo va inquietar poc la porteria de Casillas. Marcelo va acabar expulsat amb doble groga, en un minut. Mourinho, sancionat, va veure el partit des d'una llotja privada.

Actualitzat
Amb l'equipació de color vermell, el Reial Madrid es va presentar a l'estadi Maksimir, conegut com l'infern blau. Cristiano Ronaldo, Özil, Coentrao i Benzema, en dues ocasions, van protagonitzar les primers aproximacions a la porteria del Dinamo de Zagreb. Però va ser al cap de mitja hora de partit quan el porter Kelava va tenir una intervenció providencial, en una doble ocasió del Madrid, amb xuts consecutius de Di María i Özil, que va acabar a córner. Dos minuts després, el Dinamo de Zagreb va tenir l'oportunitat més clara. Rukavina se'n va anar de Pepe i, sol, va acabar xutant al cos de Casillas.

Marcelo, expulsat

Di María va ser l'encarregat d'inaugurar el marcador amb el 0-1 en el minut 53, després d'una jugada trenada dels blancs amb Ronaldo, Benzema i Marcelo. Precisament al 73, Marcelo va acabar expulsat per doble groga en un minut. La primera per joc brut i la segona targeta la va veure per intentar enganyar l'àrbitre. El Dinamo va tornar a tenir una ocasió per empatar, quan faltava un quart d'hora. Va ser en una falta indirecta assajada que va acabar a córner. El Madrid ho va seguir intentant, però es va trobar amb un Kelava en plena forma que va estar molt encertat.

Mourinho, amb gorra, a la llotja

S'havia especulat molt des d'on miraria Mourinho el partit, que complia la sanció que arrossega de la UEFA. Finalment, el tècnic portuguès va veure el partit des d'una llotja privada, camuflat amb una gorra.

Empat a l'altre duel del grup

No hi va haver gols en l'altre duel del grup D, on també hi ha el Reial Madrid. L'Ajax i l'Olympic de Lió van empatar 0-0 a Holanda. Amb aquests resultats, el Madrid és líder del grup D.