Lamine Yamal i Raphinha celebren el tercer gol del clàssic de dissabte
Lamine Yamal i Raphinha celebren el tercer gol del clàssic de dissabte (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid identifica els aficionats que van fer crits racistes al clàssic

El club blanc aplicarà les mesures més estrictes que marca el seu règim intern

Redacció Esport3Actualitzat

Des del moment en què es van publicar les primeres imatges que mostraven aficionats del Reial Madrid insultant, amb crits racistes, Lamine Yamal, Raphinha i, també, Ansu Fati, el Reial Madrid va emetre un comunicat assegurant que perseguiria els autors.

Segons ha avançat La Sexta, aquest dilluns al migdia ja han estat identificats. Independentment de les diverses sancions que puguin arribar dels diferents estaments jurídics, Comitè de Competició, Comissió Antiviolència i els tribunals de justícia ordinària, l'entitat que presideix Florentino Pérez està disposada a aplicar el càstig més sever que marca la normativa interna del Reial Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

El club blanc ha incorporat la identificació dels aficionats a la denúncia que va presentar LaLiga, per col·laborar amb la investigació.

També aquest dilluns, LaLiga s'ha personat davant de la Brigada Provincial d'Informació per ampliar la denúncia que va presentar diumenge, després dels incidents que hi va haver en la segona part del clàssic que es va disputar al Santiago Bernabéu.

ARXIVAT A:
El ClàssicLamine Yamal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut