Els jugadors del Barça celebrant la victòria al Bernabéu
Els jugadors del Barça celebrant la victòria al Bernabéu (Reuters)
Barça

El ressò del clàssic a la premsa: "Humiliació" i "bany", els titulars més repetits

La golejada del Barça al Reial Madrid no ha passat desapercebuda per cap dels mitjans nacionals o internacionals

Redacció Esport3Actualitzat

Sens dubte és un dels partits de futbol més seguits arreu del món. Milions de persones estan pendents dels enfrontaments entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. Aquest dissabte, totes les mirades estaven posades al Santiago Bernabéu. Després d'una primera part igualada, el duel es va desequilibrar en un segon temps demolidor dels de Hansi Flick.

Un doblet de Lewandowski, un golàs de Lamine Yamal i una gran vaselina de Raphinha van posar el 0-4 al marcador en una nit màgica per al barcelonisme. El triomf blaugrana arriba després d'una jornada de Champions League en què el conjunt de Carlo Ancelotti va demostrar tot el seu potencial contra el Borussia Dortmund, a qui va remuntar un 0-2 en contra. 

Però la defensa del Barça va guanyar la partida al trident format per Vinícius, Mbappé i Bellingham. Les vegades que els atacants van caure en fora de joc així ho demostra.

"Humiliació", "bany", "festival"...

El Barça va tornar a repetir un resultat que en els darrers anys s'ha produït tres vegades al Santiago Bernabéu. La temporada 15/16, amb Luis Enrique a la banqueta, i la 21/22, amb Xavi Hernández, els blaugranes també van imposar-se per 0-4. 

Com era d'esperar, la premsa nacional i internacional s'ha fet ressò del resultat al clàssic. La majoria de la premsa escrita dona un clar protagonisme en la portada al triomf del Barça. "Humiliació", "bany" o "festival" són alguns dels titulars dels principals mitjans esportius. 

Portades del diari Sport i Mundo Deportivo
Portades de la premsa madrilenya
Portada de l'Esportiu i Estadio Deportivo
"L'Équipe" i "A Bola" --a baix a la dreta-- aposten per la paraula "humiliació"
Anar al contingut