Olmo durant un entrenament d'aquesta pretemporada (FC Barcelona)

Els retorns més esperats: Dani Olmo ja està a punt i l'alta de Gavi té data

Lamine i Lewandowsky també s'exerciten amb els companys abans de rebre el Sevilla
Redacció Esport3 Actualitzat

Un altre fitxatge per a Flick. D'acord amb les previsions, Dani Olmo ja s'ha entrenat aquest matí amb els companys del Barça. L'atacant de Terrassa ja ha deixat enrere la lesió al bíceps femoral que es va fer a Girona ara fa un mes i podria reaparèixer diumenge al Lluís Companys contra el Sevilla. Les sensacions han estat bones, però tant Hansi Flick com els serveis mèdics no volen cap risc abans de donar-li l'alta. Olmo, que s'ha perdut sis partits per aquesta baixa (quatre de Lliga i dos de Champions), és propens a les lesions musculars i la idea és cuidar-lo al màxim.

En la sessió d'avui, també s'ha vist sobre el terreny de joc Lamine Yamal, després de les precaucions que van dur a estalviar-li el duel d'Espanya contra Sèrbia. I la normalitat també ha estat la nota dominant pel que fa a Robert Lewandowski, malgrat el fort cop que va rebre en el partit de seleccions de Polònia davant Croàcia. Excel·lents notícies, doncs, per al Barça, que tot just ha recuperat també Fermín i Frenkie de Jong.

Finalment, Gavi rebrà l'alta dissabte després d'un any lesionat al genoll. Tot indica que ningú no es vol perdre un tram de competició tant decisiu com atractiu, amb els partits contra el Sevilla, el Bayern de Munic, el Reial Madrid i el derbi barceloní contra l'Espanyol

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut