El Sant Just ho torna a fer: sotana cega d'Iñaki Cabezas al top 3 de la 3a jornada de l'OK Lliga

El dos per dos entre Llorca i Pascual (Barça), la rematada al vol de Sito Ricart (Senergy Sant Just) i una nova sotana cega del Sant Just a càrrec d'Iñaki Cabezas, els millors gols de la 3a jornada de l'OK Lliga
Joan Ferran

Comencem el top 3 de la 3a jornada de l'OK Lliga, amb el 2x2 treballat entre Matías Pascual i Sergi Llorca (Barça), en la victòria dels blaugranes sobre el Pons Lleida (9-4). La resta de companys es desentenen de la jugada i tots dos combinen passades fins que Llorca guanya l'esquena del seu defensor per rematar de primeres. Pissarra i paciència! El Barça i el Parlem Calafell, únics equips amb 9 punts després de tres jornades.

En el número 2, l'engaltada de Sito Ricart en la victòria del Sant Just contra el Voltregà (4-2). Ricart rep la passada de Joan Pujalte i l'endolla cap a porteria tal com ve. Quina precisió, Sito! El Sant Just suma dues victòries a casa, mentre que el Voltregà encara no n'ha aconseguit cap.

I en el número 1, l'especialitat de la casa del Senergy Sant Just: una nova sotana cega, en aquest cas a càrrec d'Iñaki Cabezas. Pujalte penja la bola perquè Cabezas ho torni a fer: rematar d'esquena, per sota les cames i sense mirar. Brutal! Mia Ordeig: quin laboratori d'hoquei has muntat!!! Els del Baix Llobregat sumen 6 punts, amb dues victòries a casa.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut