Auba celebrant el seu gol al Joan Gamper
Auba celebrant el seu gol al Joan Gamper
Barça

El sentit comiat d'Aubameyang al Barça: "Gràcies, família"

El davanter gabonès s'acomiada de l'afició blaugrana després del seu fitxatge pel Chelsea

Redacció Esport3Actualitzat

El mercat de fitxatges ha deixat molts moviments a can Barça. Alguns es van fer a última hora d'aquest dijous, just al límit del tancament. Un d'aquests va ser el fitxatge de Pierre-Emerick Aubameyang pel Chelsea en una operació que s'ha tancat per 12 milions d'euros. D'aquesta manera, el davanter es retrobarà amb Thomas Tuchel, qui ja el va entrenar durant la seva època al Borussia Dortmund.

Així doncs, Auba surt del Barça només sis mesos després de la seva arribada, procedent de l'Arsenal. En la seva estada a Barcelona el gabonès s'ha convertit en un dels jugadors més mediàtics i més estimats per l'afició culer. El jugador ha volgut respondre amb un sentit comiat que ha traslladat a les xarxes socials i que ha acompanyat de la seva viral celebració al Bernabéu en la victòria per 0-4 del Barça.

"Culers, sis mesos he passat amb vosaltres, però m'han semblat sis anys. Tot el cor que he rebut és indescriptible i sobretot aquests dies. Us desitjo el millor i espero que ens vegem aviat. Gràcies, família."

Anar al contingut