Cristiano i Messi, en un enfrontament amb les seves seleccions
Cristiano i Messi, en un enfrontament amb les seves seleccions
mundial 2022

El sorollós silenci de Cristiano en l'èxit del seu "company" Leo Messi

El davanter, seguit per més de 700 milions d'usuaris a les xarxes, no ha trencat el mutis que va començar amb l'eliminació portuguesa

Redacció Esport3Actualitzat

En la polèmica entrevista que va concedir al periodista Piers Morgan dies abans del Mundial, Cristiano confessava la seva admiració envers Leo Messi. El situava al nivell de Zidane com "els dos millors futbolistes que ha vist jugar", sense especificar en quin esglaó es posava a ell mateix. I acabava assegurant que si bé no arribava a veure'l com un "amic", era com "una mena de company d'equip". Un col·lega que amb qui ha conviscut molts anys al cim del futbol i que a hores d'ara segueix sense la seva felicitació pública per haver guanyat el títol que li mancava.

El sorollós silenci del davanterté lloc davant els seus més de 700 milions de seguidors a les xarxes socials. Si Messi ha assolit la glòria a Qatar, per Cristiano el torneig ha evidenciat el principi del seu final. Suplent en un combinat lusità que va caure a quarts contra el Marroc. Des d'aquella desfeta, CR7 manté un mutis estricte, que no ha alterat ni amb la gesta sense precedents de la "pulga". Estrella i estrellat. Aquesta és la seva última piulada, fa 10 dies: 

Hi ha una hipòtesi. Ocupat a trobar un equip per a la represa de la competició de clubs, després de la rescissió de contracte del Manchester Unitedpot no haver trobat el moment de fer-ho.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut