Vinícius Tobias durant un partit amb el filial del Reial Madrid
Vinícius Tobias durant un partit amb el filial del Reial Madrid (Europa Press)
Futbol

El tatuatge del desengany més dolorós de l'altre Vinícius

El futbolista brasiler ha estat tendència a les xarxes socials després de tatuar-se el nom de la filla que esperava la seva parella

El nom de Vinícius ha esdevingut viral a les últimes hores. En aquest cas, però, per motius extraesportius. I no: no es tracta de Vinícius Jr. del Reial Madrid, tot i que el futbolista en qüestió també va passar pel conjunt blanc. Es tracta del també brasiler Vinícius Tobias, que va arribar al filial del Madrid el 2022. Des d'aquest estiu juga al Xakhtar Donetsk, club que el va portar a Europa abans de cedir-lo al Madrid.

El futbolista, de 20 anys, i la seva parella, Ingrid Lima, van anunciar que serien pares. Abans de néixer, Vinícius va decidir tatuar-se el nom de la seva futura filla: Maite. Però tot es va capgirar de cop. Lima va privar a Tobias d'assistir al part i va demanar una prova de paternitat. Els resultats van demostrar que el brasiler no n'era el pare.

Vinícius Tobias amb Ingrid Lima i el tatuatge dedicat a Maite

Va ser la mateixa Ingrid Lima qui va informar de la situació a través de les seves xarxes socials. Lima va explicar que havia tractat el tema amb Tobias de manera amistosa, i que li desitjava "el millor del món" i que continués amb "la seva vida en pau". 

Anar al contingut