Barça

El Ter Stegen més ambiciós: "Farem tot el possible per guanyar tots els títols"

El porter alemany del Barça, en una entrevista a TV3, assegura que aspiren a guanyar tots els títols pendents i a nivell personal es mostra feliç i en un gran estat de forma

Xavi LemusActualitzat

Marc-André ter Stegen ha tornat a la dinàmica del Barça després del Mundial amb ganes de tancar una gran temporada. El porter alemany creu que el derbi contra l'Espanyol ha de permetre a l'equip recuperar la gran versió dels últims mesos a la Lliga. Per això és optimista respecte al balanç final d'aquest curs futbolístic.

"Tenim moltes ganes de tornar als partits de Lliga. I per a tots els mundialistes que ens ha quedat la sensació de poder haver fet alguna cosa més, doncs ara tenim una bona oportunitat per seguir endavant i guanyar un derbi que és clau per a nosaltres per entrar en una bona dinàmica".

Viu un moment molt dolç com a jugador blaugrana. El seu bon estat de forma és clau en el liderat al campionat i les seves són intervencions decisives en bona part de les victòries.

"Em trobo superbé i molt equilibrat a nivell personal. Em sento bé, soc feliç. Quan l'equip es troba en situacions difícils m'agrada ser-hi per ajudar".

Un 2022 on ha recuperat la confiança

Un any rodó per a ell a nivell personal i en el qual, si s'hagués de quedar amb una aturada, no té cap dubte que seria la de començaments d'any al camp del Mallorca quan va evitar un gol de Jaume Costa que hauria impedit el triomf culer.

"Ha estat un any espectacular per mi a nivell personal i va començar amb aquesta aturada i per això em quedo amb ella. Em va marcar tot l'any i el meu objectiu pel que fa a l'estat de forma personal".

Ter Stegen és un dels clars candidats a prendre el relleu de Piqué com un dels capitans de l'equip. Per ell aconseguir-ho seria un motiu d'orgull, però mai una obsessió.
ARXIVAT A:
Ter Stegen
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut