Lliga de Campions

El Trabzonspor protagonitza la sorpresa de la jornada en guanyar l'Inter a Milà (0-1)

El Trabzonspor, equip convidat a la Champions per l'exclusió del Fenerbahçe, va protagonitzar la gran sorpresa de la temporada en guanyar l'Inter de Milà a San Siro. L'equip turc és líder del grup D gràcies al gol de Celustka, i també a l'empat del Lilla i CSKA de Moscou (2-2). L'equip francès es va avançar amb gols de Sow i Pedretti, però dues dianes de Doumbia, la darrera en el minut 90, van permetre als russos marxar amb un punt. A Lisboa, Benfica i Machester United van empatar (1-1) amb gols de Cardozo i l'etern Giggs, que ja en suma 27 a la Champions. D'altra banda, dos gols de Fabian i d'Alexander Frei van permetre al Basilea doblegar l'Otelul Galati romanès (2-1).

Actualitzat
Inter, 0 - Trabzonspor, 1
Sorpresa de les grans al Giuseppe Meazza, on el campió del 2010, l'Inter de Milà, va caure contra el Trabzonspor (0-1) i va oferir, a més, una trista imatge. Ben poca cosa es pot ressaltar de l'equip llombard, llevat d'un xut ajustat al pal de Zárate i una falta ben executada per Sneijder. Tot i això, semblava que per inèrcia els de Gasperini s'emportarien el partit. Però no va ser així: a la segona part, el txec Ondrej Celutska va aprofitar la indecisió de la defensa interista per avançar el Trabzonspor i convertir la ventafocs del torneig en reina per un dia.

Lilla, 2 - CSKA de Moscou, 2
Preveia un camí planer, el campió francès, en el seu retorn a la Champions. En els primers minuts va tancar el rival i Moussa Sow va tenir dues ocasions consecutives per marcar. El davanter senegalès ho va aconseguir a la tercera, quan va resoldre d'esperó una jugada confusa dins l'àrea russa. I Pedretti, amb un llançament des de la frontal ja a la segona part, semblava que havia tancat el partit pels de casa. Però aleshores va aparèixer la figura de l'ivorià Seydou Doumbia per rescatar el CSKA amb dos gols, l'últim quan més mal fa, al minut 90.

Benfica, 1 - Manchester United, 1
La sorpresa del Benfica-United, un partit amb regust de clàssic, va ser la suplència de David de Gea. El seu substitut, Lindergard, no va poder fer res davant el gran xut del paraguaià Óscar Cardozo, que va posar en avantatge els "encarnados". Però la revenja del United va arribar poc abans del descans signada per Ryan Giggs. El gal·lès celebrava així els seus 17 anys a la màxima competició. Al final, Nolito, que va sortir des de la banqueta, va tenir un parell de bones opcions per desnivellar la balança.

Basilea, 2 - Otelul Galati, 1
Treballat triomf per a un Basilea que va portar la iniciativa durant tot el matx i que va plasmar la seva superioritat gràcies a un gol de Fabian Frei. L'Otelul Galati, però, no va afluixar i va empatar mitjançant Pena. El veterà Alexander Frei va sortir al rescat del Basilea establint el 2-1, però l'equip suís va acabar patint en jugar els minuts finals amb inferioritat numèrica.