Tensió a l'exterior de Mestalla (EFE)
Futbol

El València esclata: cuer de Primera i càrregues policials a Mestalla

El club valencianista viu una situació esportiva dramàtica en aquest inici de temporada, mentre cada cop augmenta més la crispació contra la gestió de Peter Lim

La situació del València comença a ser un infern. Després de l'últim partit de la jornada de lliga, l'equip valencianista és cuer de Primera Divisió. Els de Baraja només han guanyat sis punts de trenta possibles i després de la derrota contra Las Palmas (2-3) a Mestalla, els "chés" ocupen l'última plaça de la classificació.

Però l'actual desesperació dels aficionats del València no només és amb els resultats de l'equip, sinó que la situació està molt crispada per la gestió de Peter Lim amb el club. Després de deu anys de la seva arribada, el club es troba en un moment desesperant. Aquest estiu només van  gastar 1,5 milions d'euros en fitxatges.

Càrregues policials al voltant de Mestalla

Els aficionats del València han estat els protagonistes de la nit a la capital del País Valencià. Després del matx, els valencianistes s'han manifestat al volant de Mestalla en contra de la gestió de Peter Lim al cap del club.

Però les imatges de més tensió s'han viscut després del partit, quan els aficionats han carregat contra tothom. Hi va haver càrregues policials als manifestants que estaven esperant que els seus jugadors sortissin del pàrquing de Mestalla.

 

Derrota i cuer de Primera Divisió

En el partit que tancava la desena jornada de Lliga, el València tenia l'oportunitat de fer un cop sobre de la taula i sortir de les posicions de descens si guanyava a Las Palmas, equip que fins avui no havia aconseguit la victòria en aquesta temporada. Sense cap dubte era la primera "final" de la temporada per aquests dos conjunts.

Semblava que el València podia començar a somriure a l'inici del partit, gràcies a un gol de penal de José Luis Gayà, que tornava a jugar després de cinc mesos. Però el partit ha anat girant cap a l'equip "pio pio". Els canaris han acabat remuntant el partit a la segona part del partit amb un Moleiro que feia l'1-3 a les acaballes del partit. Finalment, Tàrrega ha fet el 2-3 en l'afegit per posar més emoció al final del matx.

 

Expulsió i jugada absurda de la jornada

Si el València no passa pel seu millor moment, encara és més difícil si es cometen greus errades durant el partit. En el minut 69, l'àrbitre va expulsar Pepelu per un cop de mà sobre Kirian. En aquest moment, amb l'1-3 al marcador, al València se li posava encara més complicat el matx.

 

A més, el València va desaprofitar una oportunitat clara de gol. Després d'una greu errada de Moleiro en fer una passada enrere, entre Hugo Duro i Javi Guerra no van ser capaços de marcar el que podria haver estat el 2-3, el que hagués deixat a l'equip "ché" amb opcions perquè encara quedava temps.

 

Mira el resum del València 2-3 Las Palmas:

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut