Ansu Fati celebrant el gol contra el Dinamo de Kíev (@FCBarcelona_cat)
Lliga de Campions

Ansu Fati dedica el seu gol al Kun Agüero

El davanter blaugrana ha fet el gol de la victòria a Kíev i no ha dubtat en enviar-li un missatge d'ànims a l'argentí

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona necessitava sí o sí la victòria a Kíev per mantenir intactes les opcions de classificar-se als vuitens de final de la Champions. Els blaugranes no han estat afinats de cara a porteria fins al minut 70, quan Ansu Fati ha aconseguit inaugurar el marcador amb una gran rematada a la centrada d'Òscar Mingueza. 

El 10 de Barça no ha dubtat en enviar un missatge d'ànims al Kun Agüero, que es troba ingressat a l'hospital després de retirar-se marejat durant el partit contra l'Alabès. El jove blaugrana ha fet un gest amb la mà dedicat al davanter argentí.

Polèmica a Kíev

Amb empat a zero en el marcador i el Barça atacant en busca del gol de la victòria, en el minut 65 l'àrbitre romanès Ovidiu Hategan ha xiulat un penal de Kedziora sobre Ansu Fati. En una jugada enrevessada dins de l'àrea del Dinamo de Kíev, el col·legiat ha xiulat la pena màxima, però ràpidament ha estat avisat que anés al VAR a revisar la jugada.

Finalment, després de veure les imatges repetides, ha acabat anul·lant la decisió inicial, ja que ha pogut comprovar que ha estat el jugador blaugrana qui ha xutat la cama del futbolista ucraïnès i no al revés, com havia semblat en primera instància.

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut