Futbol

El VAR torna a fer-ne de les seves i l'Alabès esclata: "És una bogeria"

El col·legiat Melero López ha esdevingut protagonista per xiular un més que rigorós penal per unes mans de Guridi

Redacció Esport3Actualitzat

El Valladolid ha assaltat Medizorrotza i s'ha emportat tres punts molt valuosos en la lluita per la permanència. Els de Pezzolano aconsegueixen una victòria després de vuit partits en els quals només havien sumat dos punts. De fet, el darrer triomf dels blanc-i-violetes va ser contra l'Espanyol al José Zorrilla en el primer partit de la Lliga.

L'enfrontament contra l'Alabès, però, ha quedat marcat per un més que polèmic penal assenyalat per unes mans de Guridi. El col·legiat del partit, Melero López, ha rebut l'assistència del VAR en una acció en què el defensa local ha impactat la pilota amb l'espatlla.

Just acabar el partit, el jugador de l'Alabès Toni Martínez ha expressat el seu malestar amb la decisió arbitral.

"És una bogeria que el VAR entri en aquestes accions. Crec que el VAR entra en algunes accions en què hi hauria d'haver més continuïtat. Són coses que s'escapen del nostre control. Entren en algunes jugades i en d'altres no."

El tècnic local Luis García també s'ha mostrat en contra de l'entrada del VAR en la jugada del segon penal contra l'Alabès.

"Amb aquestes coses no hi puc fer res. Al final el VAR intervé quan vol i quan ells ho consideren. Crec que hi ha un penal a Tomi que també hi ha d'intervenir el VAR... Jo a l'àrbitre l'he felicitat, li he dit que no ha vist els penals, però ha de ser el VAR que l'avisi. Hi ha hagut un penal a nosaltres que no l'han xiulat."


Anàlisi de Joan Fàbregas al programa "Onze"

Diferència de criteri

La jugada a la qual fan referència Luis García i Toni Martínez és l'acció protagonitzada per Conechny, que ha caigut després d'un contacte amb Luis Pérez. Melero López no ha vist res punible i el VAR tampoc ha entrat a valorar el possible penal a favor de l'Alabès.


"No és futbol €$ la Liga"

El partit ha començat amb una protesta dels aficionats que omplien un dels gols de Mendizorrotza contra la Lliga. Els seguidors locals han mostrat diferents pancartes en contra de Javier Tebas i la Lliga. Per a la pancarta més gran, els aficionats han utilitzat el lema de la Lliga i han posat el símbol de l'euro i del dòlar per formar la paraula "és".

Les pancartes exhibides pels aficionats de l'Alabès
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut