Lliga de Campions

El Vila-real sucumbeix davant un sòlid Bayern de Munic (0-2)

El Vila-real ha començat amb mal peu la seva participació a la lligueta de la Champions. El Bayern va ser molt sòlid a El Madrigal i va començar a establir diferències ben aviat. En el minut 6, Kroos va avançar l'equip bavarès rematant una jugada de Ribéry. Tot i que els groguets van disposar d'alguna ocasió per empatar, les opcions dels de Garrido es van acabar en el minut 72, quan Rafinha va culminar una jugada individual i va batre Diego López. Els groguets mai no havien perdut a casa a la Lliga de Campions. En l'altre partit del grup, Manchester City i Nàpols van empatar (1-1) en un matx molt intens.

Actualitzat
El Bayern de Munic va marcar quan només s'havien jugat sis minuts de partit i va passar per sobre del Vila-real, que si juga com contra els alemanys difícilment aconseguir puntuar en aquesta Champions. En tot el partit, l'equip de Garrido només va tenir dues bones ocasions per marcar, la segona, una de Mario Gaspar, a punt d'arribar al descans.

La segona part va ser un festival d'oportunitats dels alemanys davant la impotència del Vila-real, amb jugadors completament fora de forma, com Senna o Marchena. Petersen, que en aquesta segona meitat va entrar per Mario Gómez, va posar a prova en repetides ocasions Diego López, que va evitar una golejada d'escàndol.

Toni Kross tampoc no va marcar en una altra ocasió, tot i rematar gairebé a porteria buida. I la sentència de Rafinha, que primer fa passar la pilota entre les cames de Bruno Soriano i supera Diego López. Amb un grup tan potent, perdre a casa pot ser molt probablement sinònim d'eliminació.