La rematada de cap de Capoue que ha servit per obrir el marcador (Reuters)

El Vila-real supera el Young Boys i comparteix el liderat amb el United (2-0)

Capoue i Danjuma han marcat els gols "groguets"; Cristiano Ronaldo rescata el United en el temps afegit a Bèrgam contra l'Atalanta
Redacció Esport3 Actualitzat

Vincent Sierro ha fet la primera rematada a la porteria del Vila-real, amb una volea que ha rebutjat Gerónimo Rulli a córner. I en el minut 7 ha estat Francis Coquelin qui ha posat a prova a Faivre, després d'una gran acció individual del neerlandès Danjuma. Christian Fassnacht, en el 25, ha disposat d'una nova oportunitat per als suïssos, però la rematada ha sortit massa encreuada després d'una bona centrada d'Elia. Pedraza l'ha tingut a la mitja hora de joc i després d'una nova oportunitat de l'equip de Berna, però la rematada de Pedraza ha sortit fregant el pal. I en el 36 ha arribat l'1 a 0 per al Vila-real a la sortida d'un córner i amb una doble rematada d'Étienne Capoue que ha servit per superar Guillaume Faivre. Bona estratègia dels d'Unai Emery. Els groguets han marxat al descans amb l'1-0 que els donava avantatge.

Gol anul·lat al Young Boys

A la represa, Rulli s'ha lluït amb una rematada de cap de Fassnacht quan només s'havien jugat tres minuts. I en el 55 ha barribat el gol de l'empat. Una vegada més Fassnacht, molt incisiu en aquesta segona part, un gol semblant al del Vila-real. Primer ha rematat Bürgy i el rebuig ha anat al cap de Fassnacht, que ha superat Rulli. Un gol que ha estat anul·lat després de la revisió del VAR per fora de joc de Bürgy, que obstaculitzava l'acció. I en el 64, una sortida de Rulli fora de l'àrea amb el cap ha deixat la pilota als peus de Rieder i Albiol ha hagut la pilota quan ja entrava. Fins al minut 72 els groguets no han generat una ocasió de perill a la segona part. Però la rematada de Danjuma l'ha rebutjat Favre. El porter suís s'ha lluït en la següent jugada en una rematada de Trigueros. I a la sortida del segon córner consecutiu Capoue ha rematat alt quan ho tenia tot al seu favor per marcar. En el minut 88, una recuperació en la pressió de Capoue es converteix en una assistència a Arnaut Danjuma que ha establert el 2-0 que sentenciava el partit.

CR7 celebrant un dels gols del United (EFE)

El United salva els mobles

En l'altre partit del grup, Josip Ilicic ha avançat l'Atalanta en el minut 12, en la primera rematada dels italians a la porteria del Manchester United. Un gol que ha necessitat la validació del VAR, que finalment l'ha concedit. En el temps afegit Cristiano Ronaldo ha rebut una assistència de Bruno Fernandes per establir l'empat que ha equilibrat el marcador abans del descans. La connexió portuguesa ha funcionat una vegada més. Però en el 56 l'Atalanta ha desfet l'empat amb una jugada personal de Zapata, que ha superat De Gea, gol que ha necessitat la revisió del VAR per ser validat, per un possible fora de joc del davanter colombià. Però en el temps afegit ha tornat aparèixer Cristiano Ronaldo per empatar el partit a 2 gols. Un gol que també ha requerit els serveis del VAR.