Bojan Krkic celebrant un gol amb el Vissel Kobe

El Vissel Kobe decideix no renovar el contracte de Bojan Krkic

El davanter lleidatà s'ha acomiadat dels seus companys després d'un any i mig al club japonès
Redacció Esport3/Agències Actualitzat

Punt i final a l'aventura asiàtica de Bojan Krkic al Vissel Kobe. El club japonès ha anunciat aquest dimarts que ha decidit no renovar el contracte del davanter lleidatà per a la temporada 2023 -al Japó, les temporades es juguen durant l'any natural-.

El comunicat fet públic pel Vissel Kobe ha agraït a Bojan els serveis prestats i ha recollit la seva reacció agraint "l'oportunitat d'anar al Japó i conèixer el país i la lliga japonesa." "Relacionant-me amb la cultura d'aquest país, he sentit l'amor i el respecte de tots. Gràcies a això, vaig poder adaptar-me ràpidament. El meu desafiament al Vissel Kobe s'acabarà aquí, però guardaré aquest record com un tresor", ha explicat.

El davanter de Linyola s'ha acomiadat també dels seus companys, a qui ha dirigit unes emocionades paraules al vestidor.

La trajectòria de Bojan al Vissel Kobe, on va arribar l'agost del 2021, ha estat marcada per les lesions. Primer per una lesió muscular, a finals del 2021, i després per una lesió al menisc del genoll esquerre durant l'estiu passat.

El Vissel Kobe, on també juguen altres exblaugrana com Andrés Iniesta i Sergi Samper, ha passat una temporada complicada, coquetejant durant moltes jornades amb la zona de descens. De fet, el juny passat van rescindir el contracte com a entrenador de Miguel Ángel Lotina, que havia arribat feia només dos mesos.

Un rodamón del futbol

Als seus 32 anys, Bojan té una llarga trajectòria en lligues de tot el món. Després de debutar al Barça amb 16 anys, el davanter ha jugat a la Roma, el Milan, l'Ajax, l'Stoke City, el Magúncia, l'Alabès i el Mont-real Impact, a més del Vissel Kobe. Entre altres fites, el lleidatà ha jugat la Lliga de Campions en tres continents diferents.

Bojan, en la seva etapa al Mont-real Impact (Reuters)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut