Els cosins Toni i Guille Fernández s'han posat d'acord per marcar el primer gol al mateix partit (Barça Atlètic)

El Barça Atlètic - Reial Societat B previst per a dissabte 12, ajornat

L'equip d'Albert Sánchez, en quadre davant el nombre de lesions i jugadors convocats per les categories inferiors de les seleccions
Redacció Esport3 Actualitzat

Ha quedat ajornat eBarça Atlètic - Reial Societat B de la jornada 8 del grup 1 de Primera Federació, previst per a dissabte 12 d'octubre a l'Estadi Johan Cruyff. Les convocatòries de les seleccions inferiors d'Espanya, en setmana d'aturada de les competicions de Primera Divisió, i les lesions que acumula el filial blaugrana han deixat l'equip amb menys d'onze jugadors disponibles.

Amb les convocatòries de les seleccions inferiors, un total de catorze jugadors, entre futbolistes amb fitxa de Barça Atlètic i juvenils habituals en dinàmica del filial, estan concentrats aquests dies i no poden estar disponibles per al cos tècnic liderat per Albert Sánchez.

La selecció espanyola sub-19 ha citat Pau Prim, Héctor Fort, Andrés Cuenca, Guillermo Fernández i Juan Hernández, i amb la sub-18 han estat convocats Landry Farré, Xavi Espart, Eder Aller, Quim Junyent i Toni Fernández.

A més, Pedro Soma ha estat citat pels Estats Units sub-21; Noah Darvich amb Alemanya sub-19 i Yaakobishvili amb Hongria sub-19.

El partit cau de la programació d'Esport3.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut