Laporta i Flick encaixen la mà, aquest estiu en la presentació de l'alemany
Laporta i Flick encaixen la mà, aquest estiu en la presentació de l'alemany (FCB)
barça

Elogis generosos a Flick d'un Laporta que no fa sang del Madrid

El president del Barça celebra el bon inici de temporada de l'alemany i posa en valor la Masia

Redacció Esport3Actualitzat

No posar excuses ha estat, des del dia de la seva presentació, un mantra de Hansi Flick en la seva etapa al FC Barcelona. Aquest dijous, el president Joan Laporta ha demostrat que té interioritzat el discurs de l'alemany, a qui ha elogiat durant l'Open Day de la Fundación Cruyff:

"Hem començat bé. El nostre entrenador ho està fent molt bé i no té excuses. No busca excuses. Els lesionats són un inconvenient, però ho està superant molt bé. Ara s'estan recuperant jugadors importants."

Laporta ha posat en valor el rendiment que Flick està extraient dels productes que ofereix la Masia:

"Hi ha molts partits. El calendari ens obliga a tenir unes plantilles competitives i àmplies. La incorporació de jugadors del planter està donant molt bon resultat i Flick està fent una feina extraordinària. És un entrenador molt professional que sabia el que tenia quant a plantilla i l'està gestionat molt bé. Els jugadors estan entenent la manera de gestionar."

Prefereix gaudir del moment dolç que travessa l'equip, primer a la Lliga i amb el rumb redreçat a la Champions, que fer sang de l'ensopegada de l'etern rival a Lilla:

"M'és igual el Madrid. Nosaltres en vam fer 5 al Young Boys."

Respon a les crítiques per l'assemblea telemàtica

Finalment, l'advocat ha respost les crítiques rebudes per la convocatòria d'una nova assemblea telemàtica. L'excandidat Víctor Font, per exemple, ha denunciat que aquest format "limita el debat":

"L'assemblea serà telemàtica. Era una proposta que duien tots els candidats en campanya. A més, és el millor tenint en compte com estan les instal·lacions del club."

 

 

ARXIVAT A:
LaportaHansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut