Futbol

Els aficionats de l'Eintracht prenen els carrers de Barcelona

Desplaçament massiu de l'afició de l'equip alemany. La seva presència es deixa sentir amb força pels carrers de la ciutat comtal

Redacció Esport3Actualitzat

Milers d'aficionats alemanys, molts d'ells sense entrada, han arribat a Barcelona per viure el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Europa. Es tracta d'una presència massiva i sense precedents per a un partit que no és una final, sobretot tenint en compte que només 5.000 tenen entrades.

La Plaça Catalunya de Barcelona presenta un aspecte insòlit, tenyida per una marea blanca d'aficioinats alemanys:

Des de dimecres a la tarda, ja se n'havien pogut veure força pel centre de la ciutat, sobretot al voltant de la Rambla. Veure i sentir, perquè no han deixat de fer càntics a favor del seu equip.

Connexió Europa-Eintracht

Desenes de seguidors de l'Eintracht van anar a veure el partit entre l'Europa i l'Osca B (0-3), al Nou Sardenya. El bon ambient va dominar al Nou Sardenya on els aficionats de l'Eintracht de Frankfurt, fins i tot, es van aprendre els càntics de l'Europa. Aquí els veiem animant l'equip gracienc:

 

Els vols entre Frankfurt i Barcelona estan esgotats des de fa uns quants dies, així com els que fan escala a altres ciutats alemanyes. Tota una bogeria la que desperta aquest Barça- Eintracht de tornada.

S'esperava aquest acompanyament massiu de l'afició germànica en un partit tan decisiu com el de demà. De fet, el club alemany va rebre més de 35.000 sol·licituds d'entrades per al partit de tornada de l'eliminatòria al Camp Nou.

La visita del Barça a Frankfurt per al partit d'anada ja va despertar una gran expectació. El Deutsche Bank Park, amb capacitat per a gairebé 50.000 espectadors, va estar ple com un ou. El club havia rebut fins a 250.000 sol·licituds per veure el partit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut