L'àrbitre de camp del Leganés-Racing de Ferrol, Miguel González Díaz ((Federació de Futbol d'Astúries))

Els àudios de les jugades revisades pel VAR es proporcionaran a les televisions

L'anunci coincideix amb el càstig als àrbitres del Leganés-Racing de Ferrol
Redacció Esport3 Actualitzat

Menys d'una setmana després de la compareixença davant dels mitjans de Medina Cantalejo, president del CTA, l'estament arbitral s'ha vist obligat a incorporar una nova millora al VAR. Tal com ha explicat Isaac Fouto a "El partidazo de COPE", els àudios de les jugades revisades pel VAR es proporcionaran a les televisions amb els drets de la Lliga espanyola, Movistar i DAZN. Aquests es podran emetre per aquests canals un cop finalitzada la jornada.

Així doncs, com que de moment només es podran consultar els àudios de les jugades que s'han revisat, accions com la del possible penal sobre Raphinha a Vallecas encara no es compartiran a la televisió. Aquest podria ser, segons Fouto, el següent pas: que el públic pugui veure el que els àrbitres parlen en jugades polèmiques on el VAR no entra a revisar l'acció.

Una jugada que ha portat cua

L'anunci coincideix amb un diumenge complicat per a l'arbitratge espanyol. El penal i l'expulsió inexistents xiulats en el partit entre el Leganés i el Racing de Ferrol ha portat cua: l'àrbitre de camp, González Díaz, i del VAR del partit, González Francés, han estat "enviats a la nevera" per al cap de setmana següent. Els dos col·legiats, que ja tenien partits assignats, no arbitraran cap partit en la jornada vinent de la Lliga Hypermotion.

El col·legiat asturià també va ser l'encarregat de xiular el polèmic Eldenc- Madrid Castella que va servir als valencians per pujar a Segona. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut