Oficial: el Barça fitxa Jules Koundé
Koundé sempre havia expressat el seu interès per fitxar pel Barça (EFE)
Futbol

Els moviments que el Barça planeja fer després de Jules Koundé

Assabenta't dels possibles destins de tots aquests jugadors abans que acabi el mercat de fitxatges

Redacció Esport3Actualitzat

César Azpilicueta 

El polivalent jugador del Chelsea ha estat una de les demandes de Xavi Hernández durant l'estiu per cobrir la rereguarda. Segons ha avançat Mundo Deportivo, el FC Barcelona ha enviat l'última ofensiva als dirigents de l'entitat "blue" per fitxar-lo. L'oferta que hi ha sobre la taula ronda els 3 milions d'euros, dos menys dels que es van presentar com a primera proposta. A Stamford Bridge no hi estan d'acord i veuen complicat acostar postures pel defensa navarrès si l'oferta no s'engreixa més.

El Barça vol que Azpilicueta vesteixi de blaugrana la temporada que ve

Jules Koundé 

El central francès, propietat del Sevilla FC, és la màxima preferència per reforçar la línia defensiva del Barça, segons apunta Mundo Deportivo. El club, però, necessita alleugerir massa salarial per poder començar a negociar amb certesa el fitxatge de Koundé.

Sobre la taula, el francès també contempla una oferta de 60 milions del Chelsea, però les oficines blaugranes confien que el jugador prioritzi estar a les ordres de Xavi Hernández la pròxima temporada. El Sevilla necessita fitxar i el Barça aposta pel seu futur, però l'última paraula la dirà el jugador. 

Koundé, durant el partit Sevilla-Barça de la primera volta de la passada Lliga
El Chelsea amenaça el fitxatge de Koundé pel Barça

Frenkie de Jong

El futbolista neerlandès es troba a la rampa de sortida del club blaugrana. De fet, el Manchester United i el FC Barcelona van arribar a un acord per al traspàs del jugador, de 24 anys, valorat en 85 milions d'euros. Una operació que ajudaria a rebaixar la massa salarial que arrossega el club.

Malgrat això, Frenkie de Jong no té cap intenció de marxar de can Barça, i així ho ha manifestat al cos tècnic i la resta de companys. Si De Jong decideix continuar al Barça --té contracte fins al 2026--, l'àrea esportiva blaugrana necessitaria estudiar altres possibilitats per alliberar massa salarial. 

Frenkie de Jong en un partit de la Lliga Europa (EFE)
Frenkie de Jong no vol marxar del Barça (EFE)

Pau Torres 

El fitxatge de Matthijs De Ligt pel Bayern de Munic i la marxa de Giorgio Chellini han deixat un buit a la línia defensiva de la Juventus. Segons apunta la premsa francesa, el central del Vila-real de 25 anys Pau Torres sona com a possible recanvi del neerlandès, però alhora és l'opció més cara per al conjunt que dirigeix Massimiliano Allegri. El defensa té contracte amb l'entitat grogueta fins al 2024 i obligaria el Barça a pagar com a mínim 50 milions per fitxar-lo. 

Pau Torres, primera opció de la Juventus per reforçar la defensa (Reuters)

Neto

Segons informa El Faro de Vigo, el Celta té molt clar que vol el blaugrana Neto com el seu nou protector de la porteria. Però hi ha un gran impediment que té, de moment, bloquejada l'operació: el brasiler vol cobrar l'any que li queda al Barça. A més, Neto vol mantenir el nivell de salari elevat que cobra al conjunt blaugrana i aquest seria un altre motiu que complicaria l'arribada a Balaídos. Els dirigents del Celta es mantenen a l'expectativa perquè hi ha un interès mutu perquè la cosa acabi bé. Tot i això, estan buscant alternatives per si falla l'operació.

Neto, més lluny del Celta de Vigo (Reuters)
 
Anar al contingut