Futbol

Els dards de Joan Capdevila a Gerard Piqué durant el draft de la Kings League

El lleidatà ha fet gala d'espanyolisme amb unes bromes cap a l'exfutbolista del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Capdevila és un dels exfutbolistes repescats per Gerard Piqué per jugar la seva Kings League. L'actual director de Relacions Institucionals de l'Espanyol s'ha mostrat encantat de jugar la competició amb l'equip de The Grefg, però també ha aprofitat l'avinentesa per llançar uns quants dards a Gerard Piqué.

A pocs dies pel derbi al Camp Nou, l'excampió del món amb Espanya diu que Piqué ho fa millor com a president "que parlant de l'Espanyol". També ha recordat el seu últim episodi com a jugador del Barça, quan va ser expulsat al Sadar. "Jo em pensava que ell també hi jugaria --a la Kings League--, però es veu que està sancionat de Pamplona", ha comentat.

Molts blanc-i-blaus i un retorn sorpresa

El draft de la Kings League, fet aquest dimarts, ha desvelat tots els jugadors que disputaran la competició. Destaca la forta presència de jugadors blanc-i-blaus. A més de Capdevila, també la jugaran Sergio García, Raúl Tamudo, Lopo i Martín Posse. La notícia més sorprenent, però, ha estat l'anunci de Kun Agüero. L'argentí, que presideix un dels clubs, tornarà a jugar a futbol per ajudar el seu equip.

 

 

ARXIVAT A:
Kings League
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut