Alèxia Putellas en una entrevista amb el FC Barcelona
Alèxia Putellas en una entrevista amb el FC Barcelona
Barça

Els discursos motivadors de Jonatan Giráldez i Alèxia Putellas abans de la final de Bilbao

Deu dies després de la conquesta de la tercera Champions, surten a la llum les xerrades prèvies del tècnic i la capitana

Redacció Esport3Actualitzat

Darrere un gran èxit sempre hi ha un cúmul de detalls que són importants. Entre ells, les paraules que es trien a les portes del moment crucial per fer que les jugadores entrin al camp amb la mentalitat correcta. Deu dies després de la final de San Mamés entre el Barça i l'Olympique de Lió han sortit a la llum els discursos que van oferir Jonatan Giráldez i Alèxia Putellas, entrenador i capitana de l'equip blaugrana respectivament, en moments claus previs al partit.    

Giráldez va tancar l'entrenament previ a la final disposant les jugadores en rotllana i suggestionant-les en el sentit que el control del partit estava a les seves mans:

"M'agradaria que visualitzeu el partit de demà durant 30 segons. Demà passarà el que vulgueu que passi. Heu de ser conscients que el que vosaltres vulgueu que passi es produirà. No ho dic perquè soc optimista per naturalesa i us vull motivar."

També Alèxia va fer servir consignes clares i positives, just abans del partit, recordant l'experiència prèvia de l'equip per donar tranquil·litat:

"Avui no fa falta dir gaire. Volarem. Tranquil·les. Jugueu amb la confiança que som les vigents campiones. Amb la humilitat i amb la confiança que això ens ha de donar. En nosaltres mateixes, en l'equip, en l'staff, en el pla de partit, en la del costat, amb tothom. Sortim a jugar amb la confiança que som les campiones i que al final del partit ho continuarem sent. Vinga!"  

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut