Hansi Flick tindrà dos nous ajudants (EFE)
Hansi Flick tindrà dos nous ajudants (EFE)
Barça

Els dos últims fitxatges de Hansi Flick al Barça: Stephan Nopp i Michael Hasemann

Creix el cos tècnic del tècnic alemany amb dues noves incorporacions a petició de l'entrenador alemany

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ha decidit reforçar el seu cos tècnic i, ja iniciada la temporada ha demanat la incorporació de dos nous ajudants. S'ho ha guanyat a pols: El Barça de Hansi Flick il·lusiona i convenç. Ha recuperat el físic, la pressió i el poder de golejar.

El tècnic alemany va arribar només amb tres acompanyants: Marcus Sorg, Toni Tapalovic i Heiko Westermann. Ara, el Barça farà dues contractacions més: segons ha explicat Laia Tudel al pòdcast 'Barça Reservat' de Catalunya Ràdio, les dues incorporacions són els alemanys Stephan Nopp i Michael Hasemann.

La confiança del club en Flick és total després de l'inici de temporada del Barça i el tècnic té l'autoritat per demanar aquestes figures de suport en el seu staff.

Nopp farà funcions d'analista. Va treballar a la selecció alemanya que va guanyar el Mundial el 2014 al Brasil a les ordres de Joachim Löw en un cos tècnic on hi havia Flick. Nopp, de 45 anys, era home de confiança del seleccionador per estudiar el rival. Flick hi té molta confiança per com interpreta les dades del rival, i a l'equip blaugrana està exercint com a enllaç entre tot l'equip d'analistes del club i l'alemany.

Hasemann, també alemany, és un tècnic molt jove, de només 26 anys, que encara s'està formant com a entrenador i que és un especialista també en l'anàlisi. És un entrenador apadrinat pel mateix Flick.

Flick i Deco conversen abans de l'acte d'Iniesta aquest dimarts a Barcelona
Flick i Deco conversen amb confiança durant el comiat d'Iniesta (EFE)

En l'arrencada del projecte, Thiago Alcántara es va incorporar a l'equip d'assistents de Flick durant els mesos d'estiu.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut