Joao Félix celebra el seu gol a Bòsnia, el sisè que marca amb Portugal
Joao Félix celebra el seu gol a Bòsnia, el sisè que marca amb Portugal
barça

Els Joaos del Barça i Cristiano fan un festival de gols a Bòsnia  

Els blaugranes contribueixen amb dos golassos a la felicitat del combinat portuguès

Redacció Esport3Actualitzat

Joao Cancelo i Joao Félix es reincorporaran als entrenaments del Barça amb un somriure. Ja amb la seva selecció classificada per a l'Eurocopa 2024 amb un expedient brillant, els dos culers i tot el combinat portuguès van fer un festí contra Bòsnia i Hercegovina (0-5). Titulars, golejadors, assistents i còmplices del creixement imparable de les xifres de Cristano Ronaldo: amb dos gols més, la llegenda lusitana estén el seu rècord com a màxim golejador internacional fins a les 127 dianes. I el més important per als interessos culers: sense lesions.

Per fer la seva maneta, Portugal no va necessitar més que la primera meitat. Als 20 minuts, Ronaldo ja havia fet la feina en marcar dos gols, el segon a passada del "menino".

Cancelo, gol des d'una posició diferent a la del Barça

Al minut 32, Cancelo, ubicat al lateral esquerre, a diferència de la posició dreta que ocupa a l'esquema de Xavi, ha clavat un golàs per l'escaire després d'un misto del crac de Madeira. Gol amb polèmica celebració dedicada als crítics. I al 41, Félix ha acabat de sumar-se al banquet golejador dels de Bob Martínez. Si res no es torça, la seva selecció serà una de les favorites de la propera Euro.

Anar al contingut