Els jugadors del Brasil paguen car el menyspreu cap al seu tècnic, Dorival Jr., abans de la tanda de penals

El combinat brasiler ha perdut la tanda abans de xutar-los, ja que el seu entrenador ni tan sols ha pogut fer sentir la seva veu abans d'executar els llançaments
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Copa Amèrica

El tècnic del Brasil ha estat ignorat pels seus jugadors durant els instants previs a la tanda de penals que la "canarinha" ha perdut contra l'Uruguai.

Dorival Júnior, totalment al marge de la pinya brasilera, ha patit el menyspreu dels seus jugadors i, tot i que ha demanat la paraula un parell de vegades abans de la tanda, ningú no li ha fet cas.

El Brasil ha acabat quedant eliminat de la Copa Amèrica als penals contra els futbolistes dirigits per Marcelo Bielsa, que, contràriament als brasilers, han format una pinya total amb el seu tècnic en un moment tan delicat com la preparació de la tanda de penals.

La imatge de Dorival, exclòs del cercle format pels seus jugadors, aixecant el dit per ser escoltat, sense èxit, és de les més lamentables que un entrenador pot viure. Bielsa, en canvi, orienta enèrgicament els seus futbolistes amb les seves anotacions a la mà: el contrast entre tots dos equips és demolidor. El resultat d'aquest comportament també ho ha estat per al Brasil.

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut