Els jugadors del FC Barcelona reaccionen davant del gol no concedit a Aleix Vidal al camp del Betis

Vidal ha demanat l'adopció de noves tecnologies per evitar situacions com la viscuda amb el seu gol no concedit. Luis Suárez i Ter Stegen no han volgut carregar contra l'àrbitre
Actualitzat

Aleix Vidal ha afirmat que el seu gol no concedit "és una errada greu de l'àrbitre assistent. Si s'apliqués el mateix reglament que s'aplica a les millors lligues del món, això no passaria, se solucionaria en un moment amb l'ull de falcó. Avui ens ha perjudicat a nosaltres, però altres dies perjudica uns altres".

El lateral dret s'ha mostrat dolgut: "Hem reaccionat en el minut 70, però, tot i que no hem fet el nostre millor partit, podíem haver marxat amb els 3 punts. La jugada clau és el gol. L'àrbitre ha fet un bon partit, però és una pena que, per aquesta jugada, acabis empatant".

Luis Suárez, un cop acabat el partit del FC Barcelona al camp del Betis (1-1), ha dit que "hem fet mèrits per resoldre el partit abans, tot i que ells també han tingut alguna ocasió clara. Hauríem hagut de despertar abans. No hem fet un bon partit, hem de ser autocrítics".

El davanter uruguaià, autor del gol que ha donat un punt al Barça, ha reconegut que l'equip "ha d'esperar que els rivals pel títol perdin". Suárez no ha volgut fer servir com a excusa el xut d'Aleix Vidal que, tot i entrar dins la porteria bètica, no ha estat concedit com a gol:  "la pilota era un metre a dins, però els àrbitres estan per fer la seva feina i nosaltres hem de seguir treballant per guanyar partits".

Marc-André Ter Stegen ha reconegut que "havíem de guanyar aquest partit, però aquestes coses passen. Respecte a la jugada clau del no-gol de Vidal, el porter ha dit que "és evident que el gol entra. L'àrbitre ha fet un bon partit. La jugada deixa una sensació molt rara, però tots són humans. Hem de concentrar-nos, seguir endavant i guanyar el pròxim partit.

Neymar parla a les xarxes socials

El davanter brasiler del FC Barcelona Neymar no ha parlat amb els mitjans al final del matx, però si que ha expressat la seva opinió sobre dues de les jugades polèmiques del partit contra el Betis a les xarxes socials, amb dues imatges on la seva posició queda ben clara.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut