Luis Enrique, cridant des de la banqueta
BARÇA

Els possibles rivals del Barça a vuitens: de Copenhaguen a PSG

L'equip de Luis Enrique apareix com el possible rival a evitar en el sorteig de dilluns, però no és l'únic perill

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i la derrota a casa de l'Anvers (3-2), el Barça acaba la fase de grups com a primer de grup. Aquest fet li atorga el privilegi de jugar a casa el partit de tornada de vuitens. A la llista dels set possibles rivals, teòricament inferiors per haver acabat segons de grup, hi ha equips amb força perill. 

Especialment un: el PSG de Luis Enrique, que ha empatat (1-1) a Dortmund i ha acabat darrere el club alemany. El milionari projecte parisenc és el conjunt que tots els primers de grup voldran evitar en el sorteig de dilluns. 

També d'alta dificultat és un possible emparellament amb l'Inter de Milà, que van ser botxins dels culers la temporada passada en fase de grups. Els "nerazzurri" encapçalen un contingent de fins a tres equips transalpins: el Nàpols i el Lazio completen la terna.   

Els altres tres equips que han passat com a segons de grup i poden quedar aparellats amb el Barça al sorteig són el Leipzig de Xavi Simons, el PSV Eindhoven de Luuk de Jong i Sergiño Dest, i el Copenhaguen, que passa per ser la ventafocs d'aquesta ronda i, per tant, el que tots els campions de grup volen que els toqui en sort dilluns que ve.  

Ronda de vuitens: sorteig i calendari

El proper sorteig de la Champions tindrà lloc dilluns, 18 de desembre, al migdia, mentre que les eliminatòries de vuitens es disputaran entre el 13 de febrer i el 13 de març del 2024.

Anar al contingut