Mick Jagger canta des de la llotja de l'Olímpic Lluís Companys (Reuters)

Els Rolling Stones ho donen tot a la llotja de Montjuïc pel clàssic

Mick Jagger i Ron Wood, espectadors de luxe per al Barça - Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
El Clàssic

Doncs, sí. El clàssic dels Rolling Stones compta amb la presència de dos integrants de la llegendària banda a la llotja de l'Estadi Olímpic Lluís Companys. I no han passat gens desapercebuts. Amb Montjuïc ple a vessar i preparat pel mosaic, Mick Jagger i Ron Wood ho han donat tot immortalitzant l'ambient previ a l'inici del partit i cantant com un espectador més els càntics de l'afició blaugrana. També hi era Matt Clifford, membre de la gira dels Stones.

Un Barça - Madrid marcat per la llengua característica dels Stones, tant en la samarreta dels jugadors de Xavi com en una lona gegant que ha acompanyat el mosaic blaugrana i de la senyera que ha donat la benvinguda als jugadors al camp. També s'hi han sumat unes pancartes amb els missatges "Força Barça" i "Let's make it legendary".

Mosaic previ al clàssic (reuters)
La llengua dels Stones acompanyant el mosaic blaugrana (Reuters)

Molts fantasiejaven amb la presència dels Stones a Montjuïc, i la presència de Jagger i companyia a Barcelona aquesta setmana feia esperar una notícia agradable per als fans del rock and roll i del Barça. Molts d'altres esperaven que, fins i tot, entonessin alguns acords des del terreny de joc. No han anat tan enllà, però sí que s'han deixat veure ben còmodes a la llotja ballant, cantant, i fent fotografies i vídeos sense parar.

Han gaudit des de la cançó "Un dia de partit" que ha començat la grada d'animació, fins a la seva "Start me up", que també ha sonat en un Montjuïc vestit de gala i ple de llengües pel patrocini amb Spotify.

Mick Jagger i Ron Wood a la llotja de Montjuïc (EFE)

 

Malastrugança de Jagger

Però alerta, perquè la presència de Jagger podia jugar una mala passada al Barça. I així ha estat. "Sempre" que el cantant dels Rolling va a un estadi, l'equip local perd. Ha passat, últimament, amb la selecció anglesa, la dels Estats Units, i amb el Brasil. 

Sigui com sigui, aquest haurà estat el clàssic dels Rolling Stones. I per celebrar-ho, independentment del desenllaç, el GolaGol ha organitzat un concurs per aconseguir marxandatge del Barça i els Stones. Participa-hi!

Mira el resum del Barça-Madrid (1-2)

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut