Els Rolling Stones ho donen tot a la llotja de Montjuïc pel clàssic
Mick Jagger canta des de la llotja de l'Olímpic Lluís Companys (Reuters)
Barça

Els Rolling Stones ho donen tot a la llotja de Montjuïc pel clàssic

Mick Jagger i Ron Wood, espectadors de luxe per al Barça - Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Doncs, sí. El clàssic dels Rolling Stones compta amb la presència de dos integrants de la llegendària banda a la llotja de l'Estadi Olímpic Lluís Companys. I no han passat gens desapercebuts. Amb Montjuïc ple a vessar i preparat pel mosaic, Mick Jagger i Ron Wood ho han donat tot immortalitzant l'ambient previ a l'inici del partit i cantant com un espectador més els càntics de l'afició blaugrana. També hi era Matt Clifford, membre de la gira dels Stones.

Un Barça - Madrid marcat per la llengua característica dels Stones, tant en la samarreta dels jugadors de Xavi com en una lona gegant que ha acompanyat el mosaic blaugrana i de la senyera que ha donat la benvinguda als jugadors al camp. També s'hi han sumat unes pancartes amb els missatges "Força Barça" i "Let's make it legendary".

Mosaic previ al clàssic
Mosaic previ al clàssic (reuters)
La llengua dels Stones acompanyant el mosaic blaugrana
La llengua dels Stones acompanyant el mosaic blaugrana (Reuters)

Molts fantasiejaven amb la presència dels Stones a Montjuïc, i la presència de Jagger i companyia a Barcelona aquesta setmana feia esperar una notícia agradable per als fans del rock and roll i del Barça. Molts d'altres esperaven que, fins i tot, entonessin alguns acords des del terreny de joc. No han anat tan enllà, però sí que s'han deixat veure ben còmodes a la llotja ballant, cantant, i fent fotografies i vídeos sense parar.

Han gaudit des de la cançó "Un dia de partit" que ha començat la grada d'animació, fins a la seva "Start me up", que també ha sonat en un Montjuïc vestit de gala i ple de llengües pel patrocini amb Spotify.

Mick Jagger i Ron Wood a la llotja de Montjuïc
Mick Jagger i Ron Wood a la llotja de Montjuïc (EFE)

 

Malastrugança de Jagger

Però alerta, perquè la presència de Jagger podia jugar una mala passada al Barça. I així ha estat. "Sempre" que el cantant dels Rolling va a un estadi, l'equip local perd. Ha passat, últimament, amb la selecció anglesa, la dels Estats Units, i amb el Brasil. 

Sigui com sigui, aquest haurà estat el clàssic dels Rolling Stones. I per celebrar-ho, independentment del desenllaç, el GolaGol ha organitzat un concurs per aconseguir marxandatge del Barça i els Stones. Participa-hi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Mira el resum del Barça-Madrid (1-2)

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut