barça

Els seguidors de dues potències menystenen el Barça de cara als quarts de la Champions

Amb el bombo definit del tot, aquest dijous ha estat el dia de preguntar els aficionats pel rival que prefereixen

Redacció Esport3Actualitzat

Divendres a l'hora de dinar ja es coneixeran els emparellaments dels quarts de final de la Champions. Com acostuma a passar la vigília del sorteig, mitjans de comunicació i, fins i tot, alguns canals oficials dels clubs han copsat l'opinió dels aficionats per conèixer quin rival prefereixen per als seus equips. Després de quatre temporades sense passar de vuitens era d'esperar que el Barça fos dels més demanats, però algunes respostes menystenen el potencial de l'equip de Xavi.

Només cal fer "scroll" al perfil del Bayern de Múnic a la xarxa X per llegir un degoteig de comentaris reclamant que el Barça torni a ser l'oponent dels bavaresos en una ronda de la Lliga de Campions.

Les ganes de reviure l'últim precedent, l'infaust i pandèmic 2-8 de 2020, engresca els fans dels de Tuchel. Potser és que al Dortmund ja el tenen massa vist, però a banda dels blaugranes també sobresurten les mencions a l'Arsenal i a l'Atlètic.

Algunes de les resportes del fil del Bayern de Múnic

El prestigiós diari "L'Équipe", per la seva banda, s'ha dirigit als seguidors del PSG, únic representant de la lliga francesa, i els ha consultat el mateix. Quin equip vols i quin no vols? Al migdia el Barça era el segon equip amb més percentatge de vots, l'11%, només superat pel Borussia, amb el 67%. L'afició parisenca també té una valoració bastant unànime del rival que convé no veure al Parc dels Prínceps. No és altre que el vigent campió, el Manchester City de Pep Guardiola.

Els culers no tenen més remei que prendre-s'ho amb filosofia i encreuar els dits de cara al sorteig. I, com sempre, encomanar-se a la cèlebre dita "Qui riu l'últim, riu millor". 

El Barça vol plantar cara als quarts, malgrat les baixes importants que arrossega
El Barça vol plantar cara als quarts, malgrat les baixes importants que arrossega
Anar al contingut