Un grup d'aficionats ha recaptat 1.000 lliures per mostrar la pancarta a favor que el tècnic renovi (EFE)

Els seguidors del City es rasquen la butxaca per tocar-li la fibra a Guardiola amb el català

L'entrenador de Santpedor, molt estimat a Manchester, fa nou temporades que dirigeix l'equip i acaba contracte a final de temporada
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Guardiola

Després de nou anys al Manchester City, Pep Guardiola acaba contracte el 30 de juny que ve i encara no ha donat senyals de voler renovar-lo.

Amb el dubte del futur del tècnic sobre la taula, un grup d'aficionats del City ha recaptat 1.000 lliures per crear una pancarta amb un missatge en català per demanar a Guardiola que no marxi del club:

"Volem que et quedis"

Aquest dissabte desplegaran el "tifo" al partit contra el Fulham per persuadir Pep Guardiola que no se'n vagi aquest estiu, moment en què acaba el seu contracte.

Els seguidors del City han realitzat pancartes similars per a Pep Guardiola

Davant d'aquest gest dels seguidors, Guardiola ha expressat el seu agraïment i ha manifestat que pagaria les despeses de la pancarta:

"M'han de passar el tiquet i pagaré la pancarta. No vull que es gastin els diners en això. Què puc dir? Ho agraeixo molt, em vaig enamorar del club des del primer dia que vaig arribar. El que passarà passarà".

Futur incert

Fins ara Guardiola no ha mostrat indicis clars que estigui disposat a allargar el vincle amb l'equip. La seva possible sortida aquest estiu podria coincidir amb la resolució del cas dels 115 càrrecs relacionats amb el fair play financer que enfronta el club. A més, s'ha especulat amb la possibilitat que Guardiola pogués ocupar en un futur un lloc a la selecció anglesa, que actualment té un entrenador interí després de la sortida de Gareth Southgate al final de l'Eurocopa.

ARXIVAT A:
Guardiola
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut