Set futbolistes de Xavi acaben contracte el 30 de juny del 2023
Set futbolistes de Xavi acaben contracte el 30 de juny del 2023 (FCB)
barça

Els set jugadors del Barça que seran lliures per negociar el seu futur el proper cap de setmana

Totes les línies de l'equip de Xavi Hernández tenen jugadors que acaben contracte el proper 30 de juny

Redacció Esport3Actualitzat

Per molts futbolistes que viuen l'últim any de contracte als seus clubs, l'1 de gener no serà només el primer dia de l'any. També marcarà el moment en què passen a ser lliures per negociar el seu futur. Al Barça, que just fa un any estava immers en un serial com el de Dembélé que s'allargaria fins al juliol, són set els jugadors que es troben en la situació d'acabar contracte el 30 de juny. Això sí, cadascun d'ells la viu amb diferents perspectives:

Porters

Iñaki Peña: el segon porter del primer equip està pendent de signar la renovació.

Arnau Tenas: el porter titular del filial, en dinàmica habitual de primer equip, va allargar el seu vincle el 2020 per a tres temporades.

Defenses

Marcos Alonso: l'estiu passat va arribar de la Premier League, però les limitacions del "fair play" financer el van obligar a signar només per a una campanya. En converses amb el club per ampliar el contracte.

Héctor Bellerín: amb la mateixa situació de partida que Alonso, però sense el rol protagonista del madrileny. Ha verbalitzat la seva intenció de continuar al Camp Nou.

Migcampistes

Sergio Busquets: el capità té la intenció de posar rumb a la MLS, però el club blaugrana encara busca del seu relleu ideal, li pot oferir una renovació atípica de sis mesos de durada.

Sergi Roberto: quan semblava que el juny passat tancaria més de tres lustres com a culer, va acabar renovant per un any. Després de les lesions dels últims cursos, el seu rendiment ha fet un salt endavant amb la confiança que ha rebut del tècnic.

Davanters

Memphis Depay: un primer any de rendiment decreixent i un segon a l'ombra de Lewandowski fan pensar que el seu futur està lluny de Barcelona.

Almenys un jugador per línia de l'equip de Xavi Hernández acaba contracte el 2023. Davant la delicada situació de l'entitat, si fitxar es complica, potser caldrà conjugar el verb renovar.

Anar al contingut