El Dibu Martínez ha escrit a les xarxes socials que "accepta" la sanció imposada per la FIFA
El Dibu Martínez ha escrit a les xarxes socials que "accepta" la sanció imposada per la FIFA (Reuters)
Futbol

Els últims escarmentats per la FIFA, Dibu Martínez i Samuel Eto'o

Sanció tova per al porter de l'"albiceleste" i més severa per al president de la Federació Camerunesa

Redacció Esport3Actualitzat

La Comissió Disciplinària de la FIFA ha imposat sancions a dos noms rellevants del panorama futbolístic, com són Dibu Martínez i Samuel Eto'o. Això sí, els càstigs i els motius que els han motivat són ben diferents.

El porter de l'"albiceleste" es veurà obligat a perdre's dos partits de la seva selecció després de la seva sortida de to intolerable amb un càmera després del Colòmbia-Argentina. El Dibu va etzibar una trompada a un dispositiu steadicam que prenia imatges del final del xoc des de la mateixa gespa. Martínez, conegut pel seu caràcter volcànic, ha demanat disculpes i ha promès canviar: "Intentaré no ofendre més ningú i enfocar-me a guanyar títols amb l'Argentina i l'Aston Villa. Els moments de celebració són per fer gaudir molts nois."

Saltant del camp a la llotja, l'òrgan sancionador del màxim organisme també ha escarmentat Samuel Eto'o. A l'exjugador del Barça i actual president de la Federació del Camerun li han prohibit assistir durant mig any a partits dels combinats estatals del seu país. La suspensió es deu a l'incompliment dels articles 13 --"Conducta ofensiva i violacions dels principis del joc net"-- i 14 --"Conducta incorrecta dels jugadors i els oficials"-- del codi disciplinari durant un matx del Mundial femení sub-20.

No és la primera vegada que Eto'o és notícia per la seva particular manera de gestionar el futbol camerunès.

 

Anar al contingut