Emil Nielsen, consagrat a la porteria del Barça, marxarà al Veszprem
Handbol

Emil Nielsen deixarà el Barça i fitxarà pel Veszprem hongarès

Segons ha pogut saber el "Tot costa" de Catalunya Ràdio, Emil Nielsen s'ha compromès amb l'equip de Xavi Pascual a partir del 2026

Redacció Esport3Actualitzat

Emil Nielsen, que aquest mateix dimarts ha rebut la darrera proposta blaugrana, ha acabat acceptant l'oferta del Veszprem, econòmicament superior a la del Barça. El club blaugrana assegura que no té constància, de moment, de la decisió del jugador.

Així, el Barça perdrà els seus dos porters actuals en els dos pròxims estius, perquè quan acabi aquesta temporada Gonzalo Pérez de Vargas marxarà al Kiel alemany.

Al Palau Blaugrana es confiava en la continuïtat de Nielsen. Un cop es va concretar la marxa de Pérez de Vargas, el danès es va convertir en el primer porter de l'equip. El club vivia amb certa tranquil·litat la negociació, atès que el Nielsen sempre havia manifestat la seva voluntat de quedar-se a Barcelona. Però la irrupció del Veszprem ha decantat la balança a favor dels hongaresos, que compten amb dos vells coneguts del Barça en càrrecs de responsabilitat: Xavi Pascual n'és l'entrenador actual, i Laszlo Nagy, el secretari tècnic. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut