Handbol

Un Barça irreconeixible no troba consolació contra l'Al-Ahly al Mundial de Clubs (32-29)

El conjunt blaugrana s'ha quedat sense bronze en un partit per oblidar dels de Carlos Ortega, que s'han vist superats per un Al-Ahly liderat pel porter Taha, MVP de l'enfrontament

Redacció Esport3Actualitzat

Un partit disputadíssim contra el Veszprém hongarès de Xavi Pascual va deixar el Barça sense la desitjada final del Mundial de Clubs d'handbol. Els blaugranes només podien lluitar per la medalla de bronze. El rival era l'Al-Ahly egipci, equip que ja havia superat fàcilment el Barça en aquesta edició del Mundial de Clubs per un clar 23-31.

Però no ha estat el dia dels de Carlos Ortega. Els blaugranes, per darrere al marcador des de l'inici, han estat imprecisos davant un conjunt egipci molt ferm en defensa i efectiu en atac. Una situació poc habitual per al Barça, que s'ha arribat a veure fins a set gols per sota. Un gran inici de la segona part donava esperances al conjunt català, que s'ha arribat a posar a només dos gols dels egipcis.


A l'Al-Ahly no li ha tremolat el pols en cap moment. La figura de Mohamad Taha, porter dels locals i MVP del partit, ha estat clau per als egipcis, que han mantingut en tot moment una diferència mínima de dos gols. Amb el suport de la seva afició --el torneig es disputa a la nova capital administrativa d'Egipte-- l'Al-Ahly ha aconseguit una victòria històrica contra un Barça irreconeixible per moments (32-29).

D'aquesta manera, els de Carlos Ortega no han pogut igualar el resultat que van aconseguir al Mundial de Clubs la temporada passada, quan van ser tercers gràcies al triomf contra el Kielce polonès a la final de consolació.

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut