Iñaki Peña serà el porter titular a Vitòria (EFE)

EN DIRECTE | Alabès-Barça (0-1)

L'equip blaugrana vol marxar a l'aturada de seleccions amb una victòria a Mendizorrotza per no patir la pressió dels seus perseguidors
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El minut a minut

 

Aquesta és l'alineació blaugrana contra l'Alabès, amb l'absència de Koundé:

 

L'equip blaugrana no vol tenir un ensurt abans de l'aturada de seleccions del mes d'octubre. Malgrat que el Barça és líder de Primera Divisió, només té tres punts per sobre del Reial Madrid, no vol tirar per terra l'avantatge que han aconseguit en aquest primer tram de competició. Sobretot, tenint en compte la derrota contra l'Osasuna. Hansi Flick comptarà de nou amb Ansu Fati i De Jong, que poden continuar agafant minuts després de tornar en el partit de Champions.

El porter Wojciech Szczesny, inscrit a la Lliga, encara no ha viatjat a Vitòria. Segons Flick, li falta temps d'adaptació. 

Per la seva part, l'Alabès va començar la Lliga en un gran estat de forma, però en les últimes jornades ha encadenat dues derrotes consecutives, que l'han fet baixar a l'onzena posició de la classificació amb deu punts. Luis García Plaza arriba al partit amb baixes importants en defensa, com Hugo Novoa o Sedlar.

Segueix l'Alabès-Barça en la transmissió de CatRàdio (16.15 h):

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut