Empat al Principat (@fcandorra)
Espanyol

L'Espanyol més decadent no passa de l'empat a Andorra (1-1)

Els de Ramis malbaraten un autogol de Pampín i sumen cinc partits sense guanyar fora

Pobríssim, l'Espanyol a Andorra. Amb Gerard Piqué a la llotja i més de 800 aficionats periquitos a la graderia, el duel deixa una sensació crítica per als periquitos, que segueixen sense guanyar fora des del 4 d'octubre a Cartagena.

  • La versió de Ramis ha estat pobríssima, dominat pels tricolors, i ni tan sols ha sabut aprofitar un regal de l'Andorra en forma d'autogol. La pretensió de fer un 6 de 6 abans d'acabar l'any ha saltat pels aires a la primera. L'equip té molt a millorar si vol ser candidat a l'ascens.
  • L'equip d'Eder Sarabia ha arribat a acumular una possessió del 73% en el primer temps i també ha generat ocasions molt perilloses: una arribada de Lobete (m.11), un xut al pal de Manu Nieto (22') i una nova ocasió del davanter tricolor, refusada per Pacheco.
  • L'Espanyol només ha amenaçat cap al final, però tant Pere Milla com Braithwaite han estat negats, desesperats per les poques pilotes que els han arribat. El gol blanc-i-blau havia de ser un accident i així ha arribat, en el minut 66: una centrada de Puado que s'ha marcat en pròpia porteria Pampín amb el pit, de forma incomprensible.
  • El marcador era ingrat per a l'Andorra, dominador i cent vegades més agosarat que l'equip de Ramis. I després de diverses ocasions de Lobate ha tingut premi, a vuit minuts per al final: Iván Gil, un jugador format a l'Espanyol, ha sucat pa, tot sol, davant l'actitud contemplativa dels defensors periquitos. Tres partits sense guanyar, 9 de 18 sota la direcció de Ramis i contra el Burgos no podran jugar ni Pol Lozano ni Gragera.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut