Andrés Iniesta, emocionat durant la roda de premsa de comiat (EFE)

Andrés Iniesta obre la porta a un futur blaugrana en el seu comiat

Als 40 anys, el migcampista manxec deixa el futbol amb 38 títols, convertit en una autèntica llegenda, però no es tanca a tornar al Barça en un futur
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Iniesta

En un acte a Barcelona, Andrés Iniesta ha penjat les botes després de 22 temporades com a futbolista professional, en què ha estat considerat com un dels millors migcampistes de la història del Barça i també del futbol espanyol.

El migcampista ha confessat que mai va pensar "que arribaria aquest dia"

"Suposo que em permetreu que m'emocioni avui. Però són llàgrimes d'emoció, d'orgull, no de tristesa. Són les llàgrimes d'aquell nen de Fuentealbilla que tenia el somni de ser futbolista professional. I ho vaig aconseguir, amb molta feina i moltíssim esforç."

La cerimònia de comiat ha estat farcida de moments molt emotius, com la presència de la família d'Andrés Iniesta sobre l'escenari o l'agraïment de l'exblaugrana al seu pare, quan ha recordat la seva influència per traslladar-li l'amor al futbol:

L'entrenador blaugrana, Hansi Flick, no s'ha volgut perdre el comiat d'Iniesta. Al costat del tècnic alemany hi havia blaugranes en actiu com Ansu Fati, Araujo, Íñigo Martínez o Dani Olmo. Xavi Hernández tampoc s'ha volgut perdre l'acte de reconeixement al seu "soci" a la gespa:

Iniesta ha manifestat que s'està formant com a entrenador i que el seu desig és tornar al Barça en un futur:

Al seu palmarès hi destaquen quatre Champions i nou Lligues amb el Barça. I amb la selecció espanyola, un Mundial i dues Eurocopes.

L'acte de comiat ha comptat amb 400 convidats, on hi havia excompanys, directius i entrenadors, a més de la seva família i amics que han acompanyat un Iniesta molt emocionat davant la seva retirada.

ARXIVAT A:
Iniesta
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut