Copa Amèrica 2024

Messi porta a l'Argentina a la final: "Són les últimes batalles"

Els d'Scaloni derroten el Canadà (2-0) amb un gol de Messi i un altre de Julián Álvarez

Redacció Esport3Actualitzat

"Són les últimes batalles. Gaudim-les." El missatge és de Leo Messi i pot sonar a comiat. Aquestes són les paraules que ha pronunciat el capità de l'Argentina un cop l'"albiceleste" s'ha classificat per a la final de la Copa Amèrica. Ningú sap fins quan aguantarà Messi a la selecció. De moment, però, s'ha assegurat una nova final.

Només falta definir l'oponent. Sortirà de l'altra semifinal entre Colòmbia i l'Uruguai, que es disputarà aquest dimecres a Charlotte. L'Argentina ha fet els deures en el seu partit contra el Canadà (2-0). L'ha tombat amb dos gols de Julián Álvarez i del mateix Leo Messi, en una acció que ha hagut de ser revisada al VAR per possible fora de joc.

Julián Álvarez fa el gest de l'aranya (Reuters)
Julián Álvarez fa el gest de l'aranya (Reuters)

Messi, una llegenda de la Copa Amèrica

Ha estat el primer gol de Messi en l'actual edició de la Copa Amèrica. En total, en suma 14 en les cinc edicions en què ha participat. De fet, cap altre jugador ha jugat tants partits com ell en la Copa Amèrica: 38. I encara en falta un més, com a mínim: la final de diumenge a Miami.

Messi també és, amb diferència, el màxim golejador històric de la selecció. Amb la d'avui contra el Canadà, ha arribat a les 109 dianes. Lluny queda el segon classificat d'aquest rànguing: Batistuta, amb 54. Als argentins els sobren motius per insistir en la continuïtat del seu capità. El voldrien fins al pròxim Mundial, l'any 2026. Ell encara manté la incògnita, sense deixar de gaudir i de fer gaudir.

 

El minut a minut del partit:

 

 

 

ARXIVAT A:
MessiCopa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut