L'Argentina de Leo Messi aconsegueix de nou la Copa Amèrica (1-0)

L'argentí ha canviat les llàgrimes de pena per la lesió per llàgrimes d'alegria després de sumar un nou títol amb l'"albiceleste"
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Copa Amèrica

L'Argentina ha tornat a sumar un nou títol després de superar a la pròrroga la Colòmbia de James Rodríguez. Els colombians han ocasionat més perill durant el duel, però han estat incapaços de superar la porteria del Dibu Martínez. D'aquesta manera, Leo Messi suma un nou triomf amb la seva selecció.

L'"albiceleste" s'ha emportat el títol gràcies a una diana de Lautaro Martínez al minut 113.

El minut a minut del partit:

• El partit ha començat animat, amb arribades per part dels dos equips. El primer xut a la porteria ha arribat al minut 5, amb una acció de Luis Díaz, que ha acabat amb l'aturada del Dibu Martínez. Només ha passat un minut quan Colòmbia ha tornat a la càrrega amb una pilota al pal de Córdoba.
  • El partit ha continuat amb la mateixa dinàmica, amb una Argentina que deixava la iniciativa del partit al conjunt colombià. L'equip liderat per James Rodríguez ha tingut diverses arribades, tot i que sense perill per a la porteria del Dibu.
  • Els argentins han hagut d'esperar-se fins al minut 20 per cridar la primera gran ocasió de Messi. Passada enrere de tota la vida a l'exblaugrana, que ha rematat mossegat i no ha aprofitat l'assistència de Di María.
  • Al 33, nou avís de Colòmbia, amb un potentíssim xut llunyà de Lerma que el Dibu ha enviat a córner.

Segona part

• La segona meitat ha començat igual que la primera, amb els jugadors colombians trepitjant l'àrea argentina. Ha estat Santi Arias qui ha avisat primer al minut 48, amb un xut massa creuat. Ángel Di María ha respost al minut 58 amb una bona acció per la banda esquerra, però el seu xut ha sortit fora per molt poc.
  • Al minut 65, Leo Messi ha hagut de ser substituït per una lesió muscular. L'argentí, que a la primera part ja ha tingut un ensurt, ha marxat molt decebut i amb llàgrimes als ulls.
  • Al 79, els argentins han tingut la mel als llavis amb el gol de Nico González, que ha estat anul·lat per un clar fora de joc de Tagliafico a l'inici de la jugada. El marcador no s'ha mogut i el partit ha arribat a la pròrroga.
  • No ha estat fins al minut 112 de partit que s'ha pogut veure l'únic gol de la final. Lautaro Martínez ha aprofitat una gran assistència de Lo Celso per fer l'1 a 0 i fer embogir els aficionats argentins.