L'Assemblea de Compromissaris del Barça aprova els comptes de la junta

Els compromissaris ratifiquen per majoria la liquidació de l'exercici 21-22, el pressupost de la present campanya i la utilització de les palanques
Redacció Esport3 Actualitzat

Els socis compromissaris del Futbol Club Barcelona han aprovat per àmplia majoria totes les mesures que estaven en votació: la liquidació de l'exercici anterior, l'aprovació del pressupost per a la 2022-23 i les mesures econòmiques extraordinàries -les anomenades palanques- per alleugerir la situació econòmica del club. 

Segueix l'Assemblea Ordinària de Compromissaris, en directe aquí:

la liquidació de l'exercici econòmic 2021-22 per àmplia majoria: 548 vots a favor, 43 en contra i 24 vots en blanc. El curs 2021-2022 es va tancar amb 98 milions d'euros de beneficis gràcies a la venda del 10% dels drets audiovisuals del club a la Lliga a Sixth Street. La junta directiva ha notificat uns ingressos de 1.017 milions d'euros i unes despeses de 856 milions. A 30 de juny del 2022, el patrimoni net del club era negatiu en 353 milions i el deute estava situat en 1.045 milions. 

També el pressupost per a la present temporada, que preveu nuns ingressos de  ingressar 1.255 milions d'euros per una despesa estimada de 1.065 milions, ha estat donat per bo per gairebe tots els compromissaris. 

 

 

 L'assemblea  s'ha desenvolupat de manera telemàtica.  

En el parlament inicial, el president Joan Laporta ha posat data a l'ús del català per part de la plataforma Spotify, una de les promeses que va fer el president del Barçá quan es va anunciar el contracte amb l'actual patrocinador principal del club. Serà aquest mateix mes d'octubre.  

 

 

Laporta també ha refermat el compromís del club amb el projecte d'una Superlliga europea

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut