Els jugadors de l'Espanyol celebrant un gol (EFE)

EN DIRECTE | Athletic-Espanyol: Els pericos volen sumar a San Mamés

El conjunt blanc-i-blau vol continuar amb la bona dinàmica de l'últim partit i aconseguir la primera victòria lluny de Cornellà
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El minut a minut

La prèvia

L'Espanyol vol guanyar el seu primer partit de Lliga com a visitant. Els pericos, després de la victòria a l'RCDE Stadium contra el Mallorca (2-1) abans de l'aturada de seleccions, volen aprofitar la bona dinàmica i treure un bon resultat davant l'Athletic Club a San Mamés.

El conjunt dirigit per Manolo González vol continuar "creixent" i, segons ha explicat el seu entrenador, "guanyar reforçaria mentalment l'equip". La part negativa és que els blanc-i-blaus no podran comptar amb Javi Puado, que encara té molèsties al genoll. Tampoc hi seran a Bilbao Ünüvar, Calero i Pacheco. La nota positiva és la tornada de Leandro Cabrera a la convocatòria.

Per la seva part, l'Athletic Club no van acabar de la millor manera possible abans de l'aturada. Els d'Enresto Valverde van perdre a Girona (2-1), i a més van expulsar Aitor Paredes, que es perdrà el partit contra l'Espanyol. Però la baixa més sensible dels lleons és la de Nico Williams, que continua lesionat, igual que Sancet, Yeray i Vesga.

Segueix el partit a 'La transmissió de l'Espanyol" de CatRàdio

 

 

 

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut