Champions league

La rauxa de Memphis empeny l'Atlètic cap als quarts i els penals acaben d'ensorrar l'Inter (2-1)

El gol del neerlandès ha forçat la pròrroga. Un altre exculer, Griezmann, havia empatat el gol de Dimarco.

Redacció Esport3Actualitzat

L'Atlètic de Madrid necessitava remuntar al Metropolitano després de perdre per la mínima a Milà (1-0). Però és que, a més, els de Simeone també han començat perdent al Metropolitano. Només amb dos gols podien portar el partit a la pròrroga, una gesta contra els vigents subcampions... i la proesa s'ha consumat amb forma de classificació amb tanda de penals inclosa:

• Primera ocasió de l'Atlètic de Madrid, rematada creuada de Samuel Lino i treu una mà miraculosa Sommer.
  • En el minut 13, resposta de l'Inter. Dumfries marxa per velocitat, però les dues rematades del lateral les ha tret Oblak.
  • En el 28 ocasió de Morata, però la seva rematada de cap l'ha pogut aturar Sommer damunt de la línia de gol.
  • L'Inter sorprèn en una ràpida contra els "colchoneros" i Dimarco obre el marcador en el minut 33.
  • Resposta immediata de l'Atlètico i Griezmann empata el partit amb una rematada des de l'interior de l'àrea a la mitja volta.
  • Primera ocasió de la segona part, però Sommer, en dos temps, ha evitat el gol de Griezmann en el minut 51.
  • Marcus Thuram perdona l'Atlètic rematant alt davant d'Oblak en el 76. Gran passada de Lautaro.
  • Torna a perdonar l'Inter, ara Nicolò Barella, que ha rematat a les mans d'Oblak en el 81.
  • Memphis Depay remata al pal en el 85, el preludi del que havia d'arribar més tard. L'ex del Barça ha posat el 2 a 1 després de rebre una assistència mil·limètrica de Koke en el minut 87.
  • Riquelme ha tingut la victòria, però la seva rematada ha marxat per damunt del travesser en el temps afegit. L'error ha empès el partit cap a la pròrroga.
  • Memphis ha rematat de primeres i Sommer se l'ha trobat en el 96! La resposta ha estat de Lautaro a la sortida d'un córner, però la rematada de cap surt fregant el pal.
  • Els dos equips s'han jugat el pas als quarts des dels onze metres, on una aturada d'Oblak i un xut als núvols d'un davanter molt fiable com Lautaro han estat suficients per deixar aquesta edició de la Champions sense representants italians.