Morata, celebrant el tercer gol de l'Atlètic (EFE)

L'Atlètic s'imposa al Madrid i regala el coliderat a Barça i Girona (3-1)

Morata, per partida doble, i Griezmann donen el triomf a l'equip de Simeone. Kroos ha fet l'únic gol dels blancs
Redacció Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid, fins aquest diumenge líder, ha encaixat la primera derrota de la temporada, i se situa tercer darrere del Barça i el Girona. Els blancs han caigut al Metropolitano contra un Atlètic de Madrid molt combatiu que s'ha imposat per 3 gols a 1. El triomf empeny l'Atlètic fins a la cinquena posició.

• Partit vibrant al Cívitas Metropolitano: Álvaro Morata inaugura el marcador al minut 4 amb un gran gol de cap a centrada de Samuel Lino.
  • Griezmann posa el 2-0 en el marcador després d'un altre gol de cap a centrada de Saúl Ñíguez.
  • Canonada de Toni Kroos per posar el 2-1 en el marcador. Quin derbi tan elèctric!
  • Morata, només començar la segona part, torna a marcar de cap per l'Atlètic (3-1) després d'una nova centrada de Saúl Ñíguez.
  • La victòria de l'Atlètic al derbi regala el coliderat a Barça i Girona.