Futbol

El derbi madrileny de la vergonya acaba amb un empat a l'últim sospir (1-1)

Una pluja d'objectes després del gol del Reial Madrid ha obligat a aturar per uns minuts el partit al Metropolitano. Un gol de Correa al 96' ha salvat als "colchoneros"

Redacció Esport3Actualitzat

Màxima expectació a Madrid amb el derbi més tens de les darreres temporades. Ningú es volia perdre aquest duel d'alta volada i s'ha demostrat amb el rècord històric del Civitas Metropolitano. 70.112 aficionats han omplert de gom a gom l'estadi "colchonero" per viure l'enfrontament. L'inici del partit, però, no ha estat a l'altura de les expectatives, amb dos equips poc atrevits més preocupats a defensar que no pas a atacar.

El conjunt de Carlo Ancelotti sabia com frenar les temptatives atlètiques, amb un Sorloth que no ha acabat de funcionar en atac com segurament esperava el Cholo Simeone. L'argentí havia plantejat una pressió elevada que incomodava la sortida de pilota del Reial Madrid, però si quelcom caracteritza els blancs com a equip és que no tenen por de ser dominats pel rival.

El partit ha arribat al descans amb l'empat inicial i les millors ocasions han arribat a la represa. Rodrygo ha olorat el primer de la nit amb una rematada des de la frontal que ha sortit fora per mil·límetres. Però el gol ha arribat poc després, al 64', amb un Militao que ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea a la sortida d'un córner.

El derbi, aturat pel llançament d'objectes

A partir d'aquí s'ha desbordat l'ambient i el derbi ha hagut de ser aturat pel col·legiat Busquets Ferrer. Pluja d'objectes dirigits al porter del Reial Madrid, exjugador de l'Atlètic, després que el belga hagi celebrat amb provocació el gol de Militao a la cara dels ultres locals. Jugadors a túnel de vestidors i a l'espera de nou avís.

Empat a l'últim sospir

L'ambient s'ha tranquil·litzat durant deu minuts, però la tensió s'ha multiplicat a la sortida dels jugadors de nou sobre el terreny de joc. Un Atlètic ha vorejat l'àrea rival al tram final amb més cor que bon joc. Així mateix han aconseguit l'empat.

Desmarcada d'Ángel Correa que marxa de Courtois i, a batzegades, ha donat un punt in extremis al seu equip. El col·legiat havia assenyalat fora de joc, però el VAR ha corregit la decisió arbitral i ha acabat pujant al marcador.

L'Atlètic de Madrid ha acabat el partit amb 10 per l'expulsió de Marcos Llorente al 99'. Al final, repartiment de punts entre dos equips que aprofiten a mitges la derrota del Barça contra l'Osasuna.


Així ha estat el minut a minut del partit

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut