Luís Frade, un dels destacats de la nit, celebrant un gol

El Barça referma el lideratge davant de l'Aalborg (35-27)

El porter Emil Nielsen, el protagonista de la setmana pel seu fitxatge per al Veszprém, ha apaivagat els dubtes amb una actuació estel·lar
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

La reedició de l'última final de la Champions no ha tingut l'emoció del partit que va decidir l'últim campió europeu. Si aleshores el Barça va guanyar per un sol gol, en aquesta ocasió l'equip blaugrana s'ha desfet amb més comoditat de l'equip danès, que encara paeix la retirada s'un jugador diferencial com és Mikel Hansen. Al final, 35-27, vuit gols de diferència que han servit als de Carlos Ortega per sumar el quart triomf en quatre partits.  

El Barça ha entrat molt bé en el partit, tot i que el primer en marcar ha estat l'Aalborg. L'encert de Frade i les aturades de Nielsen han posat el Barça per davant (5-1) quan només s'havien jugat 7 minuts de joc. Temps mort obligat dels danesos per aturar el joc blaugrana, que creixia des de la defensa.

El Barça ha mantingut la renda i fins i tot la incrementat fins als cinc gols, després del gol del madrileny Javier Rodríguez (10-5). Hampus Wanne, que aquesta temporada no ha disposat de minuts per problemes físics, ha sortit decidit a recuperar el temps perdut. Ha acabat la primera part amb quatre gols i ha permès als de locals mantenir l'avantatge de 5 gols (13-8 en el minut 22).

 L'Aalborg, però, no ha permès que el partit es trenquès defintivament. El porter Fabian Norsten ha començant a aturar - ha acabat aturant fins a sis llançaments en els primers 30 minuts- i l'encert  de Martins, Larsen i Marinus Munk ha reduït l'avantatge fins a la mínima expressió (14-13) i temps mort sol·licitat pel tècnic del Barça després d'encaixar un parcial de 0-4 en el minut 27. Bons minuts finals dels blaugrana que amb gols de Frade i N'Guessan ha permés al Barça marxa al descans amb un marge de tres gols, 16-13.

A la segona part el Barça ha sortit endollat i ha esvaït qualsevol dubte que podria haver sorgit al final del primer temps. Aleix Gómez igualava el màxim avantatge - 20-25- i Carlsbogard l'eixamplava fins als sis -21-25-. Però el gran protagonista estava sota els pals blaugrana: Emil Nielsen. Després d'una setmana moguda per al porter danès un cop confirmat el seu fitxatge pel Veszprém al final de la temporada 25-26, ha silenciat qualsevol dubte que podia haver sorgit fent un recital d'aturades: fins a 17, amb un 38% d'encert. S'ha endut el trofeu MVP del partit. 

La seguretat de la porteria i el bon treball defensiu ha fet que el Barça arribés a disposar de 10 gols de marge quan Aleix Gómez ha marcat el 29-19 en el minut 18. El partit vist per a la sentència davant d'un Aalborg molt tocat per les baixes. Els danesos han maquillat una mica el resultat amb un parcial d'1 a 6 -30-25- que s'ha quedat aquí.

El Barça, finalment , s'ha imposat per un clar 35 a 27, amb el portuguès Luís Frade, Aleix Gómez i Aitor Ariño com a màxim golejadors, amb 5 gols cadascun. Quarta victòria per als de Carlos Ortega que referma el seu lideratge.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut