Handbol

El Barça referma el lideratge davant de l'Aalborg (35-27)

El porter Emil Nielsen, el protagonista de la setmana pel seu fitxatge per al Veszprém, ha apaivagat els dubtes amb una actuació estel·lar

Redacció Esport3Actualitzat

La reedició de l'última final de la Champions no ha tingut l'emoció del partit que va decidir l'últim campió europeu. Si aleshores, el Barça va guanyar per un sol gol, en aquesta ocasió l'equip blaugrana s'ha desfet amb força comoditat de l'equip danès, que encara paeix la retirada s'un jugador diferencial com és Mikel Hansen. Al final, 35-27, vuit gols de diferència que han servit als de Carlos Ortega per sumar el quart triomf en quatre partits.  

 

 

Segueix el Barça-Aalborg per Esport3 (20.30 h)

 

Partit de gala al Palau Blaugrana. El Barça rep a l'Aalborg en la quarta jornada de l'EHF Champions League i es reviu la final de la temporada passada, que va acabar amb els blaugranes aixecant el títol després de guanyar els danesos (31-30).

El conjunt dirigit per Carlos Ortega vol deixar enrere aquesta "setmana tràgica" després d'acabar quarts en el Mundial de Clubs d'handbol disputat a Egipte i amb la possibilitat que Emil Nielsen deixi el Barça quan finalitzi contacte el juny del 2026. Amb tot això, els blaugranes voldran mantenir el ple de victòries europees d'aquesta temporada.

Per la seva banda, l'Aalborg arriba al Palau amb canvi d'entrenador respecte a la final de la Champions, i ara té Maik Machulla a les ordres de l'equip. Malgrat el perill de l'equip danès, mai han guanyat el Barça en tots els partits que s'han enfrontat. 12 de 12 victòries per als blaugranes.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut