Partit amb el Granada de fa quatre dies a la lliga
Jarabi Parker en un partit de la Lliga ACB, (Foto: EFE)
Eurolliga

EN DIRECTE | Barça-Alba Berlín, estrena de l'Eurolliga al Palau

El conjunt de Joan Peñarroya debuta a casa en la màxima competició europea i vol aconseguir la primera victòria europea contra els alemanys

Redacció Esport3Actualitzat

El minut a minut del Barça-Alba Berlín

La prèvia

El Barça torna al Palau Blaugrana per debutar a Europa. L'equip blaugrana vol deixar enrere la derrota davant del Zalgiris en la primera jornada i vol sumar la primera victòria de la temporada a l'Eurolliga contra l'Alba Berlín.

L'equip de Joan Peñarroya arriba al partit després de l'ajustada victòria en l'ACB contra el Lleida (74-78). A més, els blaugranes també van guanyar en la primera jornada al Granada (91-65). Els culers volen la primera victòria europea de la temporada i ho faran en el seu fortí. En la temporada regular de l'Eurolliga de la temporada passada, el Barça va fer quinze victòries i dues derrotes en el Palau. Ara volen continuar amb aquesta dinàmica en el nou projecte de Peñarroya.

Per la seva part, l'Alba Berlín també va perdre el primer partit d'Eurolliga contra l'actual campió de la competició, el Panathinaikos (77-87). Els alemanys mai han guanyat al Palau Blaugrana, amb un global de vuit victòries per als culers.

Segueix el partit en la transmissió de Catràdio

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut